Kezdőlap

XII. Üveghuta Kupa verseny előtti információk

Sziasztok!

Pár információt küldenék az indulóknak a versennyel kapcsolatban. Kérlek, szánjatok rá egy kis időt és olvassátok el.

1. Pályazár

Az utat polgárőrök segítségével lezárjuk,9.30 és 15.00 között! Csak a rendezők, mentők, rendőrség, tűzoltóság lehetnek autóval a pályán, ha esetleg szükséges.

Mivel sok induló lesz, mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a pályán CSAK versenyben lévő kerékpáros tartózkodjon! Ami a már távjukkal végzett, visszagurulókra is vonatkozik!
Ebből volt a legtöbb probléma eddig. Aki végzett gyorsan legurult a kocsihoz és a még versenyben lévőkre nem figyelt.
Ezt szeretnénk elkerülni! Tehát mindenkit megkérünk, hogy ne a pályán guruljon le az autóhoz a balesetek elkerülése végett, hanem Hollóstető-Lillafüred-Miskolc útvonalon. Ez vonatkozik a bemelegítőkre és azokra az indulókra is, akik reggel felhozzák az autót! Számolják bele az időbe, hogy 9.30-tól nem tudnak legurulni a lászlói úton!
A rendezőség döntése szerint, aki visszagurul, míg induló van a pályán, kizárjuk a versenyből !!!

2. Nevezés

Reggel 8.00 órától már lehet rajtszámokat felvenni Bükkszentlászlón! Aki tud a torlódás elkerülése végett jöjjön ki hamarabb. Ha valaki esetleg mégsem tudna jönni és benevezett, kérem telefonáljon a 302063602-es számon, hogy ne várjuk hiába.Mindenkinek az indulási ideje előtt 1 órával fel kell venni a rajtszámát. A nevezésnél kapja meg mindenki a Primavera vizet és a fiatal versenyzők a kulacsokat!

WC: idén lesz mobil Wc a rajtnál!  Ide is eljutottunk 

3. Felszállítás

Érdemes egy kis hátizsákba pakolni, amibe meleg ruha is elfér. Tervezett időpontok: 9:30 11:30, és az utolsó induló után. Bepakolás a parkolóban. Kipakolás a Borostyán étterem udvarán. Az esetlegesen eltűnt tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

4. Parkolás

Aki lent szeretne hagyni autót, megteheti a focipálya melletti parkolóban. Fent Bükkszentkereszten a Borostyán étterem udvarára nem lehet beállni! A háromszintes parkolónál, polgárőr fogja megmondani hány autó fér be, mert a középső szintre tervezzük Gizmó bemutatóját, azt szabadon kell hagyni!
A falu utcáit kellene igénybe venni, mivel a gombanapok következő végén lesznek, nem kell torlódásra számítani emiatt és fizetni sem kell.

5. Programok, ajánlatok

Vegyétek igénybe az Életfa Országos Egészségőrző Program szolgáltatásait, a rajtban (bemelegítő krémek) a célban frissítő masszázs, krémek vására, játék. A megújult, nagyon finom gyógynövényes ételeket is kínáló Borostyán étterem kínálata: 20 % kedvezmény a rajtszámmal ott ebédelőknek. Az étterem udvarán még ingyenes arcfestés várja a gyerekeket.
Gizmo Freestyle show még nem volt, meglátjuk, hogy tetszik nektek! Helyszín: 3 szintes parkoló középső részén. Tervezett időpontok: 13.15 és kb 15.15 kor!

Eredményhirdetés előreláthatólag kb. 15.30 órakor az étterem udvarán.
A befutócsomagot is itt tudjátok átvenni a rendezői sátornál, amiben tócsni, teajegy és az emblémázott üvegpohár és a Dreher 24 van!

Rossz idő esetén (ami nem lesz remélhetőleg) az tornateremben biztosítunk öltözési és zuhanyzási lehetőséget minden indulónak!

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!



oldal tetejére ^

2015. október 01.